WE ZULLEN SAMENWERKEN EN:

✅ een kristalheldere visie creëren om de ideale klanten en het gewenste inkomen te krijgen. 


✅ ontdekken wat de verborgen uitdagingen zijn die ervoor kunnen zorgen dat jouw business niet zo snel en gemakkelijk van de grond komt als je wilt. 


✅ verlaat de sessie vernieuwd, vol energie en geïnspireerd om jouw business eindelijk sneller en gemakkelijker dan ooit te laten ontstaan en groeien. 

Locatie

Deze gratis coaching sessie is een video call van 30 minuten met een mogelijke uitloop van een kwartier.

Investering

Het is gratis.

Wel investeer je minstens 30 minuten van je waardevolle tijd.

Om te checken of we elkaars tijd niet onnodig verspillen zal iemand uit mijn team telefonisch contact met je opnemen wanneer je je hebt aangemeld.

Aan haar kan je vragen stellen die je mogelijk over jouw coaching sessie hebt.

Wanneer er een match is, dan plan je met haar een datum en tijdstip in voor de gratis coaching sessie.

Ik kijk ernaar uit je te spreken!

Klik op de button om je aan te melden 👇🏽  

 Ik Zeg Ja! Kickstart mijn Coaching Business >>

LEEF EEN GEZONDER, RIJKER, BEVREDIGENDER, HARTSTOCHTELIJKER EN DOELGERICHTER LEVEN
- OF DAT NU BETEKENT SUCCESVOL ZIJN IN BUSINESS OF JE RELATIE NIEUW LEVEN INBLAZEN OF ONTDEKKEN WIE JE WERKELIJK BENT.
DE TRAININGEN, 1-OP-1 EN GROEPSCOACHING, GROEPSWORKSHOPS EN MASTERMINDS VAN JOLY PICAULY HELPEN DE KLOOF TE DICHTEN TUSSEN WAAR JE BENT EN WAAR JE WILT ZIJN.

Joly Picauly

Result & Business Coach, Speaker, Mentor

Int. gecertificeerd NLP & Hypnose Trainer.

Mail: jolypicauly@me.com

Mobiel: 0630455785

Website

KLANTREVIEWS

Wauw, dat waren een paar bijzondere maanden met veel inzichten en voor mij een enorme persoonlijke groei. Het heeft ervoor gezorgd dat ik nog meer in mijn kracht ben komen te staan en vol vertrouwen de dingen in mijn leven aanpak.

Patricia Jonkeren
Founder of Mind Refuel & Senze-It.

Dit jaar heb ik mijn NLP Practitioner gehaald. Joly is iemand die mij zo inspireert. Zij is zeer professioneel en deskundig. Zij heeft prachtige humor en tegelijkertijd kan ze ook heel serieus zijn. Als je over liefdevol en respect praat dan is zij iemand die dat met overgave weet over te brengen op de groep en op mij als individu. Zij gunt iedereen zijn/haar geluk op de manier dat iemand zelf voor ogen heeft. Joly drukt niks door en haar drijfveren zijn oprecht mooi en zij handelt vanuit de puurste intentie.
Wil je je eigen issues centraal laten staan en een persoonlijke groei doormaken, meld je dan bij haar aan. Echt, ik had er veel over gehoord maar nooit verwacht dat het zo’n grote impact op mijn leven zou hebben in de mooiste zin van het woord. Dit schrijf ik omdat ik iedereen zo’n zelfde prachtige ervaring gun! Joly is een prachtmens met zoveel passie voor haar vak! Een dikke aanrader!

Francoise Zweep
Puik! Coaching

Vandaag mijn NLP practitioner gehaald. Ongelofelijke ervaring om inzichten te krijgen op deze manier. Volgende maand de master er achteraan. Joly brengt je in een flow die niet meer te stoppen is.Bedankt voor wat je hebt gegeven en voor wie je bent. Een prachtig energiek liefdevol mens. Die bij mij inzichten heeft geopend die niet te stoppen zijn.De andere mooie mensen bedank ik ook voor wie ze zijn en dat ik ze heb mogen ontmoeten. Tot snel allemaal en een heerlijke tijd met elkaar🙏🏼 

Deborah Brinks
Owner Retraite Boerderij Trinitas