Download de Gratis Meditatie

Ademhaling

Adem in door je neus en blaas de lucht goed uit. Wanneer je dat doet dan gaat je hart rustiger kloppen en ontspannen de spieren in je lichaam zich automatisch.

Aarden

Door je voeten plat op de grond te zetten maken zij goed contact met de aarde en kan de energie goed doorstromen. Je bent dan goed geaard.

Ogen sluiten

Natuurlijk mag je je ogen openhouden wanneer je dat wilt. Het sluiten van je ogen tijdens de meditatie zorgt ervoor dat je zo min mogelijk prikkels van buitenaf meekrijgt en jij je gemakkelijker kunt richten op je innerlijke wereld. 

Dingen die je moet doen in je dagdagelijkse leven kunnen (ongemerkt) stress opleveren. Het kan dan gemakkelijk dat je niet goed in de gaten hebt dat je energie snel uit je lichaam stroomt. We noemen dat een energielek.  

Deze meditatie helpt je om een dergelijk energielek te dichten en je lichaam te vullen met kalmte en vernieuwde energie.  

Het is een kortdurende meditatie van 8 minuten en 5 seconden. Dat maakt het makkelijk inpasbaar, zodat je het bijvoorbeeld kunt beluisteren voordat je naar het werk gaat, in je pauze, 's avonds en voor het slapen gaan. Beluister het regelmatig, zodat je je brein leert hoe jij je wilt voelen.  

Het helpt je te ontspannen, stress en zorgen los te laten, je blij te voelen en je energie op de juiste manier in je lijf te laten stromen. Voor een leven naar je eigen wensen.

“Ik had er veel over gehoord maar nooit verwacht dat het zo'n grote impact op mijn leven zou hebben in de mooiste zin van het woord. Dit schrijf ik omdat ik iedereen zo'n zelfde prachtige ervaring gun!”

Francoise Zweep

“Wat mij betreft zou haar slogan mogen zijn: Joly maakt leren leuk. Ze heeft achtergrondkennis op meerdere gebieden, die ze moeiteloos en creatief met elkaar verbindt.”

Petra Noordhuis

Download de Gratis Meditatie

Copyright 2017-2020 | Mind Empowerment Academy